.

Afbeelding invoegen

 WORKSHOP !

Het is ook mogelijk om naast een boeking van een Feest DJ, tijdens een bedrijfsfeest, een DJ workshop te boeken.

Bijvoorbeeld: Voordat de feestavond begint of na een buffet. Je krijgt les van een professionele DJ die je de beginkneepjes van het DJ vak leert. o.a. uitleg en beat matchen.

 SPEL !

Een spel / rode draad tijdens de feestavond is ook een mogelijkheid, met het beroemde introspel, of raad de plaat!

Wil je een eigen intro voor aan het begin van de avond of een karaoke versie voor een stukje, alles is mogelijk. Contact

 
 

 INFO !

Wat kost een show met feest DJ Patrick?

Pas wanneer ik precies weet wat jullie wensen zijn, kan ik een inschatting maken van de kosten. Eén ding kan ik je nu al verzekeren, feest DJ Patrick is zeer betaalbaar.

Hoe lang draait feest DJ Patrick gemiddeld per optreden?

Normaal verzorg ik een avondvullende show van 4 uur. Wil je dat we langer of juist korter optreden? Geen probleem! Ik pas me volledig aan jullie draaiboek aan.

Hoeveel op en afbouwtijd is er nodig?

Onze technici zorgen dat alle apparatuur voor het feest is opgesteld. Gemiddeld neemt de opbouw zo'n 2 uur in beslag en is er na afloop 1 uur nodig om alles af te breken. Wij nemen zelf contact op met de locatie om alle bijzonderheden door te spreken, zodat je nergens over na hoeft te denken.

Hebben jullie een podium nodig?

Het is geen must maar op een podium komt feest DJ Patrick een stuk beter tot z'n recht. Ik werk bij voorkeur op een podium van 3 x 4 meter.

Kan er eventueel een kennismakingsgesprek plaatsvinden?

Ja dat kan! Sterker nog, dit geniet ook mijn voorkeur. Maak vrijblijvend een
afspraak!

Ik wil feest DJ Patrick eerst een keer zien, kan dat?

De meeste optredens van feest DJ Patrick zijn alleen toegankelijk voor genodigden. In overleg is veel mogelijk! Ik draai af en toe ook tijdens tentfeesten of feestavonden waar iedereen welkom is.
 
Klik hier voor een offerte op maat! Contact

 

 

Op zoek naar een betaalbare allround DJ voor je feest?

 

FEEST DJ Patrick is dé allround top DJ op het gebied van feesten, partijen en evenementen. Door zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en perfecte muzikale mix weet hij van elk feest een onvergetelijke party te maken en voelt elk gezelschap feilloos aan! Kroegen, dancings, feesttenten en andere feestlocaties, staan in no time op z'n kop! Zijn presentatie is opzwepend, hij is zeer creatief, professioneel en vakbekwaam.

   WWW.FEESTDJPATRICK.NL                        FEESTDJPATRICK@GMAIL.COM